Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

Gift guide

The Boss Babes Fashion gift guide

Het is alweer bijna December en dat betekend dat de weken vol gezelligheid en cadeaus weer voor ons staat. Maar wat zijn nou leuke cadeaus om te geven? Wij hebben de top gifts uit onze webshop voor je op een rijtje gezet:

1.Sieraden

Waar je een vrouw altijd gelukkig mee maakt zijn natuurlijk sieraden. Onze webshop zit vol met allemaal leuke kettinkjes, armbandjes en oorbellen. Al onze sieraden zijn gemaakt van Stainless steal en ze zijn nikkel vrij. Dit betekent dat het dus niet verkleurd!




2. Een mooie tas

Wat ook altijd leuk is, is een mooie tas. En dat hoeft niet meteen een hele grote te zijn, ook kleine tasjes zijn superleuk om te geven! Wij vrouwen hebben namelijk nooit genoeg, want bij elke outfit pas wel weer een ander tasje.


3. Een outfit

Wil je iemand nou echt verrassen, geef dan een nieuwe outfit cadeau. Dit kan natuurlijk ontzettend lastig zijn maar als je iemand goed kent en de maten weet is dit een superleuk en origineel cadeau! Voor inspiratie van een outfit kan je natuurlijk altijd op onze Instagram kijken. Vind je het nou lastig om de juiste maat te shoppen? Bij al onze producten staat uitgebreid maatadvies en mocht het toch niet goed zijn mag het altijd binnen 14 dagen retour.




THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion