Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

Premium sieraden

Premium sieraden van Boss Babes Fashion

Onze sieraden basis

Bij Boss Babes Fashion staan we voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarom stellen wij altijd zorgvuldig ons assortiment samen. Dit begint al bij de basis. Al onze sieraden (uitgezonderd deals) zijn van premium Stainless steel en ze zijn nikkelvrij. Dit geeft ontzettend veel voordelen. Zo verkleurt het materiaal niet, krast het niet snel en glimt het ook nog eens mooi. Je kunt er mee slapen, douchen, sporten etc. Ontzettend fijn want dat betekent dat je jouw favoriete sieraden overal kunt dragen! Een ander belangrijk voordeel is dat de sieraden nikkelvrij zijn. Dus mocht je een allergie hebben dan zijn onze sieraden veilig om te dragen!

Bijzondere collecties

Wij houden ervan om in collecties te werken. Op deze manier kun je al jouw sieraden op elkaar afstemmen en heb je al snel een mooi en stylish geheel. We doen dan ook erg ons best om alles zo bijzonder en passend mogelijk te maken. Shop bijvoorbeeld onze Pearl Collection. Een collectie die bestaat uit kettinkjes, armbandjes en oorbellen met als trend thema: parel.


! Trend alert !

Als laatste willen wij als Boss Babes Fashion natuurlijk graag on top of trend zijn. Daarom bestaat ook onze sieraden collectie uit een mooi aanbod aan trends! Zo kun je bijvoorbeeld een fantastische earparty samenstellen met de verschillen formaten en stijlen oorbellen die ons assortiment bevat!






Tip: ongeacht hoeveel gaatjes je in je oor hebt, voor een perfect gestijlde earparty begin je met een groot statement piece en ga je bij elk gaatje voor een iets kleinere oorbel. Zo creëer je een supergave trend look!!

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion