Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

THE BOSS BABES GIFT GUIDE

Kerstcadeau inspiratie voor je beste vriendin

Holiday season is coming! Wij, van Boss Babes Fashion, begrijpen dat het erg lastig is om elk jaar weer een origineel kerstcadeau te bedenken voor je beste vriendin. Je kan natuurlijk niet weer aankomen met een douche foam, een fles wijn of parfum. Daarom hebben wij onze leukste cadeaus voor jou verzameld in dit blog. Lees onze tips en GET INSPIRED!

Jewellery

Wil je graag een persoonlijk cadeau geven? Da is één van de leuke kerstcadeaus die je je beste vriendin kan geven: sieraden. Een sieraad is namelijk een cadeau waar je echt even over na moet denken. Wat past het best bij haar stijl? En ga je voor iets speciaal voor haar of kies je ervoor om het sieraad beide te dragen? Ook is een sieraad een cadeau wat je beste vriendin altijd dicht bij haar kan dragen. Wij van Boss Babes Fashion hebben een ruime keuze uit verschillende soorten en stijlen sieraden Van kettingen tot oorbellen in het goud én zilver! Ook zijn al onze sieraden gemaakt van stainless steel en nikkelvrij. Dit betekend dat de sieraden niet verkleuren en ze geschikt zijn, mocht je een nikkelallergie hebben. Zo kan (jij en) je bestie ontzettend lang genieten van het speciale cadeau!

Cadeaubon

Mocht je het toch lastig vinden om voor je beste vriendin een kerstcadeau uit te zoeken, kan je er altijd voor kiezen om haar een cadeaubon te geven. Super tof! Want zo kan ze zelf een item uitkiezen en weet je altijd zeker dat het bij haar past!

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion