Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

BE YOUR OWN BOSS BABE

BE YOUR OWN BOSS BABE

BE YOUR OWN BOSS BABE

Je hebt dit statement van ons misschien wel eens eerder voorbij zien komen bijvoorbeeld op onze socials, of in de mail. Maar we hebben eigenlijk nooit de betekenis achter deze quote uitgelegd. Daarom willen wij in deze blog graag meer vertellen over onze gedachte achter Boss Babes Fashion als bedrijf en de ”be your own Boss Babe” quote.

Boss Babes fashion staat dus voor ”be your own Boss Babe.” Wij vinden namelijk dat alle babes, en ja babes, dat zeggen we: babes, want dat zijn jullie allemaal! Zich lekker voelen in onze collecties. We stellen onze collecties samen op basis van onze eigen Boss Babe stijl, dit houdt in dat de items in onze collectie zowel classy en vrouwelijk zijn als stoer en bad-ass! Daarom bestaan onze collecties vaak uit veel mooie basic items, die je eindeloos kunt combineren, betaalbaar zijn maar wel van mooie stoffen en kwaliteit. We combineren deze items dan met een paar statement items zoals een fel pak of blouse.

”Als Boss Babes Fashion supporten wij alle Boss Babes die hun eigen personality willen laten zien in onze kleding of je nou groot, klein, rood of zwart haar en maat XS of XL hebt, wij embracen iedereen en voelen ons gevleid dat jullie, als klant, dat doen in onze kleding!”

Daarnaast staat ”be your own Boss Babe” niet alleen voor onze bepaalde kleding stijl maar ook voor je personality. Boss Babes Fashion is opgericht door ons, Annemieke & Marije. Wij zijn twee beste vriendinnen die zowat alles met elkaar delen. We hebben elkaar ontmoet op onze MBO- Ondernemerschap en Retail-management opleiding waarbij het instant klikte. Toen we na het MBO er ook nog eens voor kozen om samen de HBO-opleiding Commerciële Economie te volgen was het voor ons het moment om onze droom waar te maken. Beide hebben we namelijk een ontzettend grote passie voor fashion en ondernemen en hier wouden we heel graag iets samen mee doen. Daarom zijn we begin 2020 begonnen met het verwezenlijken van onze droom: Boss Babes Fashion. Dit gaat uiteraard met ups en downs maar het is zo bijzonder om dit samen te mogen doen en onze droom werkelijkheid te zien worden dat het het allemaal waard is! Wij supporten dan ook alle meiden om jullie eigen Boss Babes te worden. Omdat het gewoon zo ontzettend leuk is om te doen.

So girls, be your own Boss Babe in every way possible. We love you!

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion