Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

De top 5 trends die je dit seizoen niet wilt missen!

Top 5 trends die je dit seizoen niet wilt missen!

Langzamerhand zien we de eerste zonnestraaltjes weer komen, heerlijk! Automatisch krijg je dan weer meer zin om kleding te shoppen voor het lente/zomer seizoen. Het is tijd om je garderobe weer bij te werken met de laatste modetrends en daarom hebben wij van Boss Babes Fashion de top 5 fashiontrends voor lente/zomer 2023 voor je op een rijtje gezet.

  1. Pasteltinten

Eigenlijk zien we deze trend elke lente weer terug. De pastelkleurtjes en stiekem zijn wij daar ook wel heel erg fan van! Denk bijvoorbeeld aan peach, lichtblauw en onze favoriet: lila! Deze kleuren zijn niet alleen heel vrolijk met een instant zomer gevoel maar ook nog eens makkelijk te combineren. De kleuren gaan namelijk heel goed samen met een mooie lichte jeans!

2. Go big or go home, oversized kleding is in!

Ook dit seizoen is oversized kleding een echte trend. We zien het bij de celebs al veel voorbijkomen, oversized blazer casual gedragen op een gave jeans. Of een heerlijk oversized trui of T-shirt. Wij houden van deze trend. Want laten we eerlijk zijn, het is gewoon super comfortabel!

3. Transparante stoffen

Transparante stoffen zijn een echte trend deze lente/zomer. Denk aan tops en blouses van luchtige stoffen zoals chiffon of organza. Dit gaat vaak gepaard met gave speelse figuren daarom creëer je al snel een chic effect. Je kunt de transparante tops combineren met een jeans voor een casual look maar ook heel gemakkelijk chic maken door het te combineren met een pantalon of rokje!

4. Minimalistische tot statement sieraden

Je ziet het dit seizoen allemaal voorbijkomen. (Voornamelijk) gouden sieraden van heel klein en minimalistisch tot grove statement pieces! Minimalistische sieraden zijn tijdloos en passen bij elke outfit. Kies bijvoorbeeld voor een subtiele ketting, een paar minimalistische oorbellen of een simpel armbandje. Ga je liever voor een statement? Dan kan dit ook heel goed door een grove gouden ketting te combineren met wat grotere oorbellen. Deze zomer kan het allemaal!

5. Statement zonnebrillen

Nog zo’n trend waar wij heel blij van worden! Statement zonnebrillen. Je zag het vorig jaar al voorzichtig opkomen maar dit jaar knallen de statement zonnebrillen in alle soorten en maten! Kies bijvoorbeeld voor een oversized model, een cat-eye model of een zonnebril met gave opvallende (gekleurde) glazen!

Psst: be on top of trend met onze bella sunnies! Je shopt ze nu voor maar €5,99!

Dus of je nu opzoek bent naar een casual outfitje voor overdag of gaat voor een fancy partylook of juist iets daar tussenin, met deze trends loop je er sowieso stralend bij komend seizoen! Shop nu hier je favoriete trends voor je garderobe.

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion