Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

FALL TRENDS 2021

FALL TRENDS

De zomer is nog maar amper voorbij en we zien alweer de nieuwste items in de winkels liggen. Maar wat zijn nou dé herfst trends van 2021? Wij hebben de belangrijkste drie voor jou op een rijtje gezet:

1. BROWNS

Wat we nog steeds veel zien en gaan zien deze winter zijn aarde tinten. Denk hierbij aan groen, beige maar dan vooral bruin. Je ziet ze in alle fashion items terugkomen, van tops tot accessoires Brown is the way to go! ?

2. LEATHER LOOK

Ook de leather look zien we terug deze herfst. Dus pak je leren broek, blazer of schoenen maar uit de kast want ze kunnen weer gedragen worden! ? Combineer het met andere stoffen of ga voor de full leather look door alles bij elkaar te dragen en echt een statement te maken. 

3. SWEATER VESTS

Sweater vests are back and beter then ever! ✨ Want de spencers draag je nu niet alleen meer over een blouse of shirt maar ook als top op zich. Ook zijn ze geüpgraded sinds vorig jaar door verschillende kleuren, patronen en schoudervulling toe te voegen.

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion