Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

HOW TO, smal business edition

EEN SMALL BUSINESS RUNNEN, HOE DOE JE DAT?

Wij zijn Annemieke en Marije, de gezichten achter Boss Babes Fashion. Wij runnen nu sinds begin 2021 onze eigen onderneming samen. Nu krijgen wij vaak de vraag, een small business runnen hoe doe je dat? Daarom vertellen wij jou in deze blog de ins en outs van het ondernemerschap.

HOW TO START?

Maar waar begin je nou eigenlijk bij het opzetten van een smal business? Allereest, mocht je gaan samenwerken, bedenk dan of je dit ook echt kan met zijn tweeën. Een small business runnen vergt veel van een vriendschap en is niet voor iedereen weggelegd. Ook wij hebben erover na moeten denken, maar onze dromen en visies pasten zo goed bij elkaar dat we besloten hebben ervoor te gaan. Ten tweede maak van tevoren een plan. Wat ga je doen? Wat ga je verkopen? Wie neemt welke taken op zich, enzovoort. We kunnen wel een miljoen dingen bedenken waar je van tevoren goed over na moet denken. Dus maak een ondernemingsplan, stel contracten op en wees voorbereid.

HOW TO MOVE FORWARD?

En dan, je bent nu begonnen en eerst krijg je natuurlijk alle support en bestellingen van je naaste omgeving maar op een gegeven moment stopt dit. Wat dan? Hoe ga je nu door?

Het belangrijkste is, geef niet op. Ga kijken wat werkt en wat niet. We beginnen allemaal klein en niemand weet al precies wat het goed gaat doen en wat niet, dat is ook zeker niet erg. Hou alle statistieken goed in de gaten, welke socials doen het goed? En welke posts dan specifiek? Doe ook onderzoek naar algoritmes en wat mensen graag willen zien. Kijk welke producten snel gaan en welke blijven liggen. Je leert van alles wat je doet, of het nu goed of fout gaat.

WAT IS HET BELANGRIJKST?

Natuurlijk is het fijn als je small business ontploft en je tientallen, honderden of zelfs duizenden bestellingen gaat krijgen. Dit wil iedereen wel, maar heb geduld. Het belangrijkste is dat je het fijn vindt wat je doet, je er energie uit haalt en dat je plezier erin hebt. Ook wij ontdekken iedere dag weer nog nieuwe kanten aan het ondernemerschap. We doen alles met zoveel plezier en passie dat we er echt heel blij van worden. Elke nieuwe like, volger, reactie of bestelling is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Gaandeweg leren we steeds meer en worden we stapje voor stapje groter en professioneler. We love what we do, and we hope you do to!

Dus babe, wil je een small business beginnen? Ga er voor! We love you allready.

Xoxo, Boss Babes Fashion

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion