Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

How to be that girl

Je ziet het over al de socials the That Girl’s. Meiden die er altijd op en top uitzien en ook nog eens hun leven op de rit hebben. Maar waar vind je al je die kleding die deze zogenaamde ‘That Girl’s’ dragen. Kort om; How to be that girl -> trend clothes edition.

Als eerst is het belangrijk dat je een capsule wardrobe hebt. Dit houdt in dat jouw kast van alle basics voor deze winter is voorzien. Het samenstellen van een capsule wardrobe is ontzettend belangrijk, hierdoor kun je makkelijk mixen en matchen. Ook scheelt het je een hoop keuze stres in de ochtend. Maar hoe je dat precies?

1. Bepaal je eigen stijl.

Maak een moodboard van alles wat bij jou past. Dit kan op papier vanuit magazines maar persoonlijk maak ik het liefst gebruik van Pinterest.

2. Analyseer je stijl

Uit dit moodboard kun je nu een shortlist maken van items die helemaal bij jou stijl passen en dus ook binnen je capsule wardrobe.

3. Selecteren en indelen

Selecteer nu je favoriete items en deel je kast in.  Een gemiddelde capsule wardrobe is opgedeeld in 2 seizoenen lente/zomer en herfst/winter. Deze bestaat dan gemiddeld uit 33 kledingstukken. En makkelijk uitgangspunt per seizoen is;

  • 6 paar schoenen
  • 8 onderstukken (broeken/rokken)
  • 19 bovenstukken (jassen, jurken, truien, vesten, blouses, tops en T-shirts)

4. Vul je kast aan

Wat mis je nou nog echt voor die perfecte capsule wardrobe? Zorg ervoor dat je je kast aanvult met die essentiële kledingstukken die helemaal bij jou stijl passen.

Inspiratie nodig? Voor the That Girl heb je deze winter de volgende items nodig voor je capsule wardrobe;

Het lijkt dus misschien of deze ‘that girl’s’ ontzettend veel kleding van heel veel verschillende merken dragen maar uiteindelijk kunnen ze gewoon ontzettend goed combineren. Een capsule wardrobe maakt dit gewoon veel makkelijker. Je weet precies welke items je bezit en welke goed bij elkaar passen. Dus ga aan de slag, bepaal je stijl en shop jouw perfecte aesthetic!

Have fun babes!

XOXO,

Boss Babes Fashion

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion