Shop veilig online
Gratis verzending vanaf €70,- (NL)
Verzendtijd 2/3 werkdagen

Top 3 must-haves for your fall closet ​

Top 3 must-haves for your fall closet

De herfst heeft inmiddels echt zijn intrede gedaan in Nederland. Dit betekent weer cosy knits, lange broeken en mooie jurken. Herfst is het seizoen van laagjes en eindeloos combineren. Heeft jouw kast al alle must-haves van dit seizoen? Lees snel verder en check it out!

1.Leather pieces

Het is je vast niet ontgaan maar leather pieces zijn helemaal hot deze herfst! Je ziet het in alle kledingstukken voorbijkomen. De nieuwste trend op het gebied van leather pieces zijn de gilets. Maar ook de leren blazer blijft een must-have deze herfst!

2.Cosy Knits

Dit is een trend die we eigenlijk elk jaar terugzien in een nieuw jasje. De cosy knits! Want niks is fijner dan op een regenachtige dag jezelf lekker terugtrekken in je warme trui. Dit jaar zijn we ook vooral veel lichte kleuren en oversized knits terugkomen in het modebeeld. Heb jij de cosy knit al toegevoegd aan je capsule wardrobe?

3.Straight leg pants

Of het nou jeans of pantalons zijn, alle broeken zijn straight leg dit seizoen. Dit staat niet alleen supermooi maar is ook nog eens erg comfortabel! Dit is natuurlijk extra fijn voor die koude dagen.

THE GIFT GUIDE 2023

We gaan weer richting de feestdagen en dat betekent familie, vriendinnen, gezelligheid, lekker eten maar ook cadeautjes kopen. En wij zijn vast niet de enigen

Lees verder

Contact

Heb je een vraag? Wij zijn hier om je te helpen!
Stuur ons gerust een berichtje.

Liefs,

Boss Babes Fashion